Pages - Menu

Menu

Pages - Menu

vineri, 15 martie 2013

Masoneria şi controlul României


În România există mai multe curente masonice cărora le aparţin mai toate personalităţile politice şi publice. Apartenenţa acestor nume la diverse loje a fost confirmată din mai multe surse .Printre acestea se află şi un mason cu rang important care a declarat: „ Am sub mine ori deasupra mea mulţi fraţi masoni, şefi de spitale ori cu grade şi funcţii importante în armată, în serviciile secrete şi membri marcanţi din toate partidele politice importante „

Marea Lojă Naţională din România (MLNR), organizată de fostul ziarist Eugen Ovidiu Chirovici ( ministru în cabinetul Năstase ) şi recunoscută la nivel guvernamental cu toate drepturile care se cuvin unei asociaţii „ de utilitate publică „ ea fiind singura lojă regulară din ţară. “Umbrela”  este întregită de un Suprem Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat Regular, cu Costel Iancu, Suveran Mare Comandor.

În paralel cu MLNR, mai există şi Marea Lojă Unită din România (MLUR), iregulară şi nerecunoscută. Aceasta îşi  are centrul în  Cluj, formând cu încă 10 loji  înfrăţite aşa zisul  District al Transilvaniei.  De asemenea, dispune de un Suprem Consiliu, condus de Andre Szakvary ( cetăţean francez de origine maghiară ) ca Mare Comandor.



Masoneria Kaki 



Marea Lojă  Naţională a României (MLNAR) sau Masoneria KAKI este o  grupare a „ masonilor desidenţi’’, reuniţi  în jurul  „ venerabilului „ Mare Maestru Nicu Filip şi condusă de un maior din Ministerul de Interne Viorel Danacu. Este supranumită: Masoneria KAKI, în contrast evident cu adevărata masonerie, cea albastră. Cei mai mulţi adepţi ai  „ Masoneriei KAKI „ sunt ofiţeri din armată, poliţie şi servicii secrete, unii provenind din fosta Securitate. Ea este formată din 28 de Loji în ţară şi 7 loji în Capitală ( Orientul Bucureşti ).

Guvernele Romaniei au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni după evenimentele din decembrie 1989. Petre Roman a condus primele două guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens susţinut de marele Orient al Franţei  şi de lojile italiene, Petre Roman participă activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba. Un document inedit, publicat în 1990, stipulează:  „ Sunteţi autorizat ( scrie Petre Roman ambasadorului Romaniei în Egipt ) ca imediat după primirea la preşedintele Mubarak, să îl asistaţi la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al ordinului nostru cu gradul de cavaler Kadosh, în Loja de Rit scoţian, rectificat şi acceptat în care aţi primit şi dvs.lumina’’.

 Din 1998 până în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o altă filieră: Radu Vasile. După ce se converteşte peste noapte la catolicism şi intră în masoneria italiană, Radu Vasile are o ascensiune subită, este primul român care ocupă o poziţie de conducere în organismele europene, devenind vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. O altă premieră a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relaţiile sale cu lojile italiene îl fac să susţină curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii şi să intermedieze în mai 1999, prima vizită realizată de un Suveran pontif într-o ţară ortodoxă, după schisma religioasă din anul 1054. Cu această ocazie, Patriarhia Română primeşte de la Opus Dei o donaţie pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Relaţiile sale de înalt nivel cu masoneria italiană fac să fie şi primul român primit în audienţă privată de Papa Ioan Paul al II-lea ( care şi el a fost mason ), nu o dată, ci chiar de patru ori.

Catedrala Mântuirii Neamului nu este altceva decât proiectul unui templu masonic, nu  arhitectură  bizantină  ortodoxă, ci ecumenistă masonică.

Mugur Isărescu, guvernatorul dintotdeauna al Băncii Naţionale a României, poziţie pe care a rămas în ciuda schimbărilor de pe scena politică românească, a fost menţinut la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au ameninţat că îşi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare dată când s-a pus problema schimbării sale din funcţie. Acesta mergea deseori în SUA încă dinainte de 1989. Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relaţii Externe ( Council of Foreign Relations ) care avea nevoie să-şi implanteze în România un om pe care să se poata baza. A petrecut o scurtă perioadă ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viaţă al Băncii Naţionale.



Adrian Năstase, mason mason de grad 33



Adrian Năstase, prim-ministru al României între 2000 şi 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta şi face parte din Clubul Rotary. Într-un interviu din 90, Adrian Năstase vorbeşte despre faptul că este cavaler de Malta, lucru pe care îl menţionează şi  în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului.

La fel  stau lucrurile şi cu Călin Popescu Tăriceanu. Acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lăzărescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scoţian Antic şi Acceptat al României.  Pe vremea când Tăriceanu era ministru al industriei şi comerţului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Vişoianu, conducătorul Marii Loji a României. Valeriu Stoica, vicepreşedinte al PNL până în 2001 şi preşedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, că Tăriceanu este membru al Marii Loji a României şi că a încercat să-i racoleze pe toţi liderii PNL în această grupare.

Nicolae Văcăroiu, prim-ministru între 1992 şi 1996. În 2007, el va fi utilizat de fraţii de lojă pentru a-l înlocui pe Traian Băsescu, suspendat temporar din funcţia de preşedinte al ţării de 322 de parlamentari. (numărul lojei Skull&Bones )



Stolojan şi masoneria



Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteşte  că a fost curtat de Marea Lojă a României, din care face parte Tăriceanu: „ Îmi amintesc că acest domn Vişoianu a venit la mine şi mi-a propus să intru într-o lojă masonică „ .

Teodor Meleşcanu, coleg de lojă cu Dinu Patriciu şi Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Pleşu, Adrian Severin .

Un alt mason, Mircea Geoana  este preşedintele Aspen România subsidiară  marii organizaţii oculte cu sediul la Yale, Skull&Bones .

 Mihai Răzvan Ungureanu  aparţine tinerei generaţii şi a fost format din familie în spirit masonic. El împreună cu Traian Băsescu sunt principalii agenţi ai Soros &Company de altfel preşedintele actual al României împărtăşind interesele sioniste încă din anii 80 când, fiind  director Navrom la Antwerp  transporta petrol Israelului  aflat în conflict atunci cu Libanul.

Deputatul Vasile Matei a dezvăluit, în 1998, că Traian Băsescu  şi Adrian Năstase nu fac parte din aceeaşi lojă dar că sunt amândoi francmasoni.

În România modernă , Masoneria şi-a infiltrat oamenii în toate locurile strategice de interes naţional.

Un stat se conduce controlându-i  istoria, economia, cultura, educaţia, sănătatea, armata, poliţia, religia şi politica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu