Masuri totalitariste impuse de Noua Ordine Mondiala



Noua Ordine Mondială a declarat război total umanității. Din cauza numărului mare al populației, care depășește 7 miliarde de oameni în prezent, şi din nevoia obținerii controlului total, se dorește implementarea unui sistem de control totalitarist.

Prima măsură în obținerea controlului este introducerea alimentelor modificate genetic pe piaţă. Acestea nu numai că au un efect devastator asupra organismului, dar şi provoacă sterilizarea bărbaților, astfel numărul copiilor se împuținează. Factorul culminant produs de această măsură este cel al decimării familiilor şi implementarea ideii de singurătate. Oamenii, descurajați, tind să nu mai apeleze la serviciile plătite pe care le oferă statul, împinși în singurătatea absolută, devin uşor de manipulat spre idealurile urmărite de Noua Ordine Mondială. Să ne aducem aminte despre mișcarea feministă născută în secolul trecut, care a avut un singur scop: scoaterea femeilor în câmpul muncii, impozitarea lor şi reducerea familiilor şi a copiilor.

Totalitarismul pe internet

O altă măsură obscură este cea care vizează controlul internetului. Se doreşte implementarea accesului pe bază biometrică la furnizor, iar site-urile vor trebui aprobate. Astfel, informația devine controlată şi oricine încalcă prevederile impuse i se taie accesul la internet. Bineînțeles că apoi va suporta toate consecințele care vor merge şi până la pușcărie. Controlul Noii Ordini Mondiale va fi unul drastic şi de amploare. Aceasta modalitate de funcționare anițial se vor interzice site-urile pentru adulţi, apoi cele de jocuri şi în cele din urmă site-urile “deranjante“, adică cele care scot adevărul la iveală. Se spune că politicienii corupți din România au votat pe ascuns, la summitul NATO de la Bucureşti, ascultarea telefoanelor, interceptarea mail-ului şi înregistrarea pe site-urile pe care navigăm. Elitele doresc un control total extins şi pe internet.

Chip-urile cu litiu

Criza economică pe care o traversăm nu se va încheia cu un război, aşa cum tindem să credem în prezent, ci cu o perioadă de foamete şi debusolare totală. În acel momentNoua Ordine Mondială va fi pregătită să facă următorul pas în procesul totalitarist pe care îl impune omenirii. Implementarea chip-urilor în corpul omenesc este soluția care va “salva” omenirea din criză economică, pentru că chip-ul va ţine loc de portofel virtual, care va fi încărcat cu unică monedă mondială. Fiecare persoană devine obligată să accepte introducerea chip-ului în mână.
Aceste chip-uri conțin o mică baterie de litiu şi printr-o fisură pot introduce oricând lichidul ucigător în sânge. Litiul este o substanță toxică care produce moartea în chinuri groaznice. Cine nu se va supune de bunăvoie va fi redus la tăcere prin această metodă. Controlul va fi total şi turma, adică omenirea, va fi cârmuita după bunul plac al ciobanului, adică Noua Ordine Mondială internetului a fost deja testată în China şi funcționează foarte bine.

« Previous
 
Next »
 

0 comentarii:

Your comment / Masuri totalitariste impuse de Noua Ordine Mondiala